Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

Momentum Vastgoed is een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de Limburgse vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor en door deze ingrediënten te mixen, weten wij "momentum" te creeëren rond ieder onroerend goed.

De bezielers van dit vastgoedkantoor weten u als geen ander wegwijs te maken en te begeleiden in het inmiddels complexe vastgoedlandschap.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsvastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer en heeft u nood aan een aankoopmakelaar of vastgoedcoach? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies? 

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Wijzelf behandelen ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak van A tot Z, zonder tussenpersonen en dit altijd met de puntjes op de i.
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend voor al uw vragen en wij helpen u graag verder! 

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

 

Panden in de kijker

Nieuws

Spotto.be
17-03-2023
ONZE PANDEN VANAF NU OOK OP SPOTTO.BE
Onze panden zijn vanaf nu ook terug te vinden op het gloednieuwe en innovatieve immoplatform Spotto.be ! There’s a new kid in town! Het nieuwe vastgoedplatform: Spotto. Waarom Spotto? Is er nog plaats voor een zoekertjeswebsite in ons land? Neen. Is er nog plaats voor een ingenieus vastgoedplatform? Ja! De hedendaagse generatie verlangt naar een andere manier van zoeken en beleving staat daarin centraal. Vanuit die wetenschap is Spotto opgebouwd. Een slim platform dat veel verder gaat dan de huidige traditionele zoekertjeswebsites. Vind slim Koop slim Zoek slim Leef slim Investeer slim Ontdek zelf de voordelen op spotto.be ! Feedback? Geef ze gerust !
Wijzigingen in de onroerende voorheffing - Momentum Vastgoed
13-03-2023
WIJZIGINGEN VOOR DE ONROERENDE VOORHEFFING
Elke vastgoedeigenaar betaalt jaarlijks onroerende voorheffing. En die onroerende voorheffing ondergaat in het begin van het jaar al eens wat wijzigingen. Dit jaar onthouden we vooral de wijzigingen in vermindering voor kinderlast (niet onbelangrijk in geval van verhuur) en energiezuinige woningen. Sowieso zal de onroerende voorheffing in 2023 sterk stijgen. Dat is het gevolg van de hoge inflatie en dus de hogere indexatie van het kadastraal inkomen. Het KI zal in 2023 9,59% hoger liggen dan in 2022.
Asbestattest - asbestdeskundige - asbestinventaris - Momentum Vastgoed
11-02-2023
VANAF NU IN-HOUSE ASBESTDESKUNDIGE BIJ MOMENTUM VASTGOED
Vanaf heden kunnen onze klanten rekenen op een vliegensvlug afgeleverd asbestattest dankzij het feit dat onze mede-bestuurder Vincent Van Assche inmiddels eveneens 'gecertificeerd asbestdeskundige inventarisatie' is onder de naam 'Vivago asbestattest'. Meer weten of graag een vrijblijvende offerte voor een asbestinventaris voor uw eigendom? Surf even naar www.asbestattest-vivago.be of neem contact op via vincent@asbestattest-vivago.be Bij Momentum Vastgoed zijn we hands-on en willen we tijdig kunnen inspringen op nieuwe wetgeving / veranderingen en trends in de boeiende vastgoedwereld. Onze klanten verdienen een service die top-of-mind is en blijft. Daarom volgde onze beide bestuurders de nodige opleidingen die verplicht worden voor asbestdeskundigen.