Momentum Vastgoed Hasselt-Genk

Momentum Vastgoed is een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, actief op de vastgoedmarkt in heel Limburg en omstreken. Met een rugzak vol ervaring en enorme passie voor de job betreden we de Limburgse vastgoedmarkt.

Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor en door deze ingrediënten te mixen, weten wij "momentum" te creeëren rond ieder onroerend goed.

De bezielers van dit vastgoedkantoor weten u als geen ander wegwijs te maken en te begeleiden in het inmiddels complexe vastgoedlandschap.

Wil u graag samenwerken met dé specialisten inzake verkoop of verhuur van uw woning, appartement, bouwgrond of bedrijfsvastgoed? Bent u op huizenjacht, maar ziet u de bomen door het bos niet meer en heeft u nood aan een aankoopmakelaar of vastgoedcoach? Doet u aan projectontwikkeling en wenst u deskundig en beslissend verkoopadvies? 

Kortom, zoekt u een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur?
Wijzelf behandelen ieder dossier met de nodige commerciële en professionele aanpak van A tot Z, zonder tussenpersonen en dit altijd met de puntjes op de i.
Bel of mail ons, geheel vrijblijvend voor al uw vragen en wij helpen u graag verder! 

We would love to see you soon!

Klik hier voor een gratis schatting.

Don't forget to follow us on:

 

 

Panden in de kijker

Nieuws

Te - koop - villa - huis  - woning - residentieel wonen - Limburg - momentum vastgoed  - immo - vast
16-05-2023
3 goede redenen waarom je nu best je eigen woning / eigendom koopt
3 goede redenen waarom je nu best je eigen woning / eigendom koopt Het kopen van een eigen woning is een belangrijke mijlpaal in het leven van veel mensen. Het bezitten van onroerend goed biedt talloze voordelen, zowel op financieel als op persoonlijk vlak. Als je twijfelt of dit het juiste moment is om een woning te kopen, zijn hier drie goede redenen waarom nu een gunstige tijd kan zijn om de sprong te wagen...
24-04-2023
“Wij verkopen alleen vastgoed waar we zelf enthousiast van worden”
Op 23/04/2023 verschenen we met het volgende artikel in Made in Limburg: “Wij verkopen alleen vastgoed waar we zelf enthousiast van worden” Met meer dan tien jaar ervaring in vastgoed (waarvan de laatste vier jaar met hun eigen kantoor Momentum Vastgoed) zijn Vincent Van Assche en Kirsten Simonaitis helemaal thuis in de laatste trends op de vastgoedmarkt. Hoe maken zij het verschil en wat kunnen zij voor jou betekenen? Na een paar dolle jaren op de woningmarkt lijken we in onzekerder vaarwater te belanden vanwege de oplopende rente, maar ook vanwege de strenge energiemaatregelen en de regels rond asbest. Vincent Van Assche: “Na de lockdown ...
Eerste deskundigen overstromingsattest erkend
04-04-2023
EERSTE DESKUNDIGEN OVERSTROMINGSATTEST ERKEND
Op 1 januari 2023 werd de informatieplicht rond overstromingsgevoeligheid ingrijpend gewijzigd. Nieuw is dat de eigenaar een overstromingsattest kan aanvragen om de overstromingsscore van het perceel (P-score) of gebouw (G-score) te actualiseren. De eerste erkende deskundigen die deze overstromingsattesten kunnen uitreiken, zijn sinds 1 april beschikbaar.