AANKOOPBEGELEIDING VASTGOED

Of het nu de eerste keer is dat u zich aan een aankoop waagt, of juist niet. Vastgoed kopen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.  

U neemt er dus best ook de tijd voor. U heeft als koper immers ook een 'onderzoeksplicht'.

Maar... wij weten hoe het in de praktijk gaat, het drukke leven dat we vandaag kennen, laat maar weining tijd over om ook nog eens gericht en actief op zoek te gaan naar het huis of de woning van je dromen of die éné perfecte investering in vastgoed.
En zodra je een potentieel pand tegenkomst sta je best in de sterkste positie. 
De competitie op de vastgoedmarkt tussen kanddiaat-kopers is ondertussen inmiddels erg voelbaar. 

Naast enthousiasme, schieten er misschien ook al meteen een aantal praktische en juridische vragen door je hoofd. Is de prijs / kwaliteit verhouding van het pand wel marktconform? Zijn er geen addertje onder het gras? Zou iemand anders niet makkelijker onderhandelen over de prijs van de eigendom? Kan ik vrijblijvend een bod uitbrengen op het pand en hoe dan? Etc... 

Wilt u graag een deskundige kijk op het vastgoed dat u voor ogen heeft? Iemand die de valkuilen opmerkt? Of wil u iemand die de volledige prijsonderhandeling voor u doet waardoor u een sterkere deal sluit? Een doorlichting van de woning, inclusief plaatsbezoek en snelschatting of een totaalbegeleiding in het aankoopproces, is bij ons mogelijk. 

Met onze jarenlange ervaring als erkend vastgoedmakelaar, adviseren wij u graag en dit volgens de strikte, deontologische regels van het BIV (beroepsinstituut van vastgoedmakelaar) als aankoopmakelaar of vastgoedcoach

Hope to see you soon ! 

Contacteer ons hier voor een offerte op maat.