ALKEN

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Alken

Wonen in de gemeente Alken

Wat zijn de troeven van de gemeente Alken en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Ruim aanbod vastgoed Alken

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Alken is zeer divers en ruim!

Een gezellige, centraal gelegen gemeente

Alken is gelegen tussen Limburgse grootsteden Hasselt en Sint-Truiden en is een ideale uitvalsbasis.

Groen en ontspanning

Op de grens tussen Alken en Hasselt vind je de Mombeekvallei, waar je in alle rust kan wandelen. In sport- en recreatiedomein "De Alk" vind je dan weer alles voor een geslaagde fietstocht of sportieve tussenstop. De kleinsten kunnen zich naar hartelust uitleven op de speeltuin met gocarts, waterfietsen, roeiboten of een partijtje minigolf. 

Leven

Kies je voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je graag met het bruisende dorpsleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Alken. In het centrum vind je de nodige voorzieningen binnen handbereik en daarbuiten betreed je vaak een oase aan rust. 

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner in Alken

Verhuis- of investeringsplannen binnen Alken? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Alken en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !