AS

Momentum Vastgoed - uw makelaar in As

Wonen in de gemeente As

Wat zijn de troeven van de gemeente As en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Betaalbaar wonen in As

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa, appartement, studio, penthouse: het vastgoedaanbod in As is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Oudsbergen in groot aanbod terug. 

As: Een gemeente die veel te bieden heeft

Groen en ontspanning

Vanuit de toegangspoort het station in As vertrekken 10 wandellussen in het Nationaal Park Hoge Kempen. Het natuurreservaat "Heiderbos" dat bij het wandelgebied van Thorpark hoort en is ook zeker de moeite waard. Wandelen of fietsen in de valleien van de Bosbeek betekent dan weer getrakteerd worden door bossen, vennen en zandduinen met een mooi uitzicht. Met de kids kan je dan weer genieten in het speel- en sportbos, vlakbij de sporthal. Echte sportievelingen kunnen ook is As genieten van uitgestrekte mountainbike-routes vanuit station As. 

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner in As

Verhuis- of investeringsplannen binnen As? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Oudsbergen en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !