BERINGEN

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Beringen

Wonen in de stad Beringen

Wat zijn de troeven van de stad Beringenen wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Betaalbaar wonen 

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa, appartement, studio, penthouse: het vastgoedaanbod in Beringen is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Beringen in groot aanbod terug. 

Beringen: Een stad die veel te bieden heeft

Groen

In Beringen vind je vele groene openenbare domeinen terug waar naar hartenlust in gewandeld kan worden. Denk maar aan de vallei van de Zwarte Beek die samen met de wandelgebieden van ‘Koersels Kapelleke’ en ‘Paal’, mooi uitgestippelde wandelroutes bieden met de mijn als kern. Even pauzeren aan domein "Blueberry fields" of op de top van de mijnterril van Beringen met een indrukwekkend panorama, klinkt goed hè? 

Ontspanning

In Beringen ontspanning en cultuur troef. Neem een deel aan een gidstocht "tournée cité" of bezoek het mijnmuseum. Kids halen gezond hun hartje op op de "avonturenberg" waar er heerlijk geklimd, geklauterd en ontdekt wordt tussen reuzetrappen, touwen, tunnels en andere speelelementen. De 'Paalse plas" biedt in de zomer ook ontspanning voor jong en oud. Sportievelingen en sportliefhebbers vinden hun gading wellicht onder andere op de site van be-Mine in de "sportoase", het klimpark 'alpamayo' of het unieke duikcentrum 'todi' waar je tussen 5.000 tropische zoetwatervissen kunt zwemmen! Zelfs golf is er mogelijk (zowel voor de amateur als de "pro") en dit op een lange 18-holesbaan en een parcours van 9 holes van golfclub "Millenium Golf".

Genieten van het leven dichtbij de stad

Kies je liever voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je liever met het bruisende stads- of wijkleven? Beide zijn mogelijk in de stad Beringen. In iedere wijk van de stad vind je wel een dorpskern met de nodige voorzieningen binnen handbereik. 

Leuke boetieks, gezellige barretjes, restaurants en bistros zijn talrijk aanwezig in stad Beringen, niet alleen in het stadscentrum met bijv. het outdoor shoppingcentra van B-Mine, ook de handelsharten van de mijncités werden doorheen de jaren getransformeerd, zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit en charme van het multiculturele.

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner in Beringen

Verhuis- of investeringsplannen binnen Beringen? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Beringen en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !