HEUSDEN-ZOLDER

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Heusden-Zolder

Wonen in de gemeente Heusden-Zolder

Wat zijn de troeven van de gemeente Heusden-Zolder en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Betaalbaar wonen 

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Heusden-Zolder is zeer ruim en betaalbaar tegelijk. Interessante vastgoedprijzen in vergelijking met de kwaliteit vind je in Heusden-Zolder in groot aanbod terug. 

Een gezellige, centraal gelegen gemeente

Heusden-Zolder is gelegen tussen de Limburgse steden Zonhoven, Houthalen-Helchteren en Beringen en is een ideale uitvalsbasis.

Groen en ontspanning

Wie Heusden-Zolder zegt, zegt vaak in 1 adem 'de mijnterril'. Deze hoort bij de vallei van de Helderbeek, (met beeklandschap van de Zwarte Beek) en biedt een natuurreservaat van 124 ha. Wandel- of mountainbikegenot troef hier. In domein "Bovy" tref je in een groot park met vijvers, bossen en weiden waar je in alle rust kan genieten van een leuke wandeling. Maar ook een tocht in de Vallei van de Mangelbeek is de moeite, waarbij je kasteeldomein Meylandt en het beschermd natuur- en vogelreservaat passeert. 
Nood aan wat meer adrenaline? Circuit Zolder biedt voor zelfs de onervaren coureur echte drive experience aan. Bezoek de esplanade, de paddock, de museumwerking, of ga eens gezelig karten met vrienden of collega's... het is er allemaal mogelijk. Ook de motorrijder en BMXer komen hier aan hun trekken. Kinderen genieten van veel speelplezier op domein Bovy of in de mega indoorspeeltuin "Tarzan & Jane". 

Leven

Kies je liever voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je liever met het bruisende stads- of wijkleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Heusden-Zolder. Het handelshart van de oude mijncité werd doorheen de jaren getransformeerd naar een gezellig centrum, zonder afbreuk te doen aan de eigen identiteit en charme van het multiculturele. 

Momentum Vastgeod: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Heusden-Zolder? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Houthalen-Helchteren en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !