KORTESSEM

Momentum Vastgoed - uw makelaar in Kortessem

Wonen in de gemeente Kortessem

Wat zijn de troeven van de gemeente Kortessem en wat zijn een aantal goede redenen om je er te willen nestelen?

Ruim aanbod

Of u nu op zoek bent naar een bouwgrond, woning, villa of appartement: het vastgoedaanbod in Kortessem is zeer divers en ruim!

Een gezellige, centraal gelegen gemeente

Kortessem is gelegen tussen Limburgse grootsteden Alken, Diepenbeek, Bilzen en Tongeren en is een ideale uitvalsbasis.

Groen en ontspanning

In het Hemelspark kan je heerlijk genieten tussen de bomen en vijvers. Kids kunnen zich hier ook helemaal uitleven. Van hier uit kan je verschillende routes bewandelen in het Verborgen Moois Bellevuebos. Met de kids kan je ondertussen even stoppen aan de beleefboerderij Alverberg. Vanuit het pittoreske Zammelen starten eveens 3 wandelingen. Ook fietsen binnen knooppunt 122 is de moeite. Hiervoor start je in Vliermaalroot. Kortessem beschikt over vele prachtige oude gebouwen zoals mooie kerkjes, vierkanthoeves en kastelen, telkens gelegen in een landelijk landschap. Domein Schorpion in Vliermaal laat je dan weer proeven van kwaliteitswijnen van eigen bodem.

Leven

Kies je voor wonen in een rustige buurt of net niet en connecteer je graag met het bruisende dorpsleven? Beide zijn mogelijk in de gemeente Kortessem. In het centrum vind je de nodige voorzieningen binnen handbereik en daarbuiten betreed je vaak een oase aan rust. 

Momentum Vastgoed: Uw hands-on en no-nonsense Immo partner

Verhuis- of investeringsplannen binnen Kortessem? Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren?
Een deskundige en eerlijke kijk op uw situatie is onontbeerlijk. Bij Momentum Vastgoed vindt u een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop of te huur in Kortessem en daarrond. Voor een vrijblijvende en gefundeerde schatting staan wij dan ook paraat. 

Zoekt u met andere woorden een hands-on partner in uw vastgoed-avontuur? U vindt bij ons een 'no nonsense' vastgoedkantoor gevestigd te Hasselt en Genk, dat actief is op de vastgoedmarkt in heel Limburg. Momentum Vastgoed is een vastgoedkantoor dat voor het kantelpunt zorgt in het verkoop- of verhuurproces van uw eigendom. Passie, ervaring en strategie belichamen ons vastgoedkantoor. Lees er hier meer over.

In onze ogen verdient iedere eigenaar Momentum Vastgoed. Check de ervaringen van eerdere klanten bij onze reviews op Google of Facebook! 

Benieuwd naar onze positieve vibes? Leer ons hier alvast wat beter kennen.

Bezoek ook zeker even onze Facebook- en Instagram- pagina's! Alle nieuwe eigendommen verschijnen er in sneak preview op onze stories! 

We breathe real estate, we create momentum !