Nieuws

Vastgoedconsulent - Sven Verlaak - Momentum Vastgoed
11-09-2023

A BIGGER DREAMTEAM !

Met veel trots stellen wij ons nieuwste team-member voor!

Welkom Sven Verlaak!
Wij zijn trots om zo een toffe en gemotiveerde vastgoedprofessional toe te mogen voegen aan onze vastgoed-framily! 
Wil je meer over Sven te weten komen? Lees hier meer over hem:

Sven Verlaak zijn interesse & passie door de wereld van vastgoed werd reeds op jonge leeftijd gewekt.

De unieke rol van makelaars bij het verbinden van mensen met hun droomhuizen en investeringen heeft hem altijd geïntrigeerd. Zes jaar geleden zette hij deze fascinatie dan ook om in actie, toen hij zijn studies voltooide en zijn carrière in het vastgoed startte.

Zijn studiejaren waren een periode van leren en voorbereiden. Met een stevige basis van kennis en een onwankelbare toewijding, begon hij aan mijn reis als vastgoedprofessional. Het verkennen van panden, analyseren van markttrends en het opbouwen van waardevolle relaties in de branche waren zijn eerste stappen.

Na deze eerste 6 jaar brandt zijn motivatie nog meer.

Iedere dag is hij gedreven om zijn passie voor vastgoedmakelaardij om te zetten in tastbare resultaten voor zijn cliënten. 

Met nog steeds dezelfde opwinding kijkt hij enthousiast naar de toekomst van zijn carrière en de voortdurende mogelijkheden om te groeien, te leren en te excelleren in dit dynamische vakgebied.

“Every job is a self-portrait of the person who does it. Autograph your work with excellence.”

Met veel fierheid verwelkomen we Sven dan ook sinds de zomer van 2023 in onze vastgoed-framily.

Met steeds een brede glimlach, positieve attitude en natuurlijke spontaniteit is Sven een super aanvulling op ons team. Op de vrije momenten vind je deze spring in’t veld terug op de fitness of een leuk event.

Vragen of nood aan advies over vastgoed, spring gerust binnen op de Thonissenlaan 18/2 te Hasselt of mail naar [email protected].