Isa Winters

Erkend vastgoedmakelaar

BIV 516.324

Isa Winters ondernam na haar opleiding Vastgoed (Plantijn Hogeschool Antwerpen) en inspirerende schoolstage bij een vastgoedkantoor, meteen in September 2020 de nodige stappen om haar passie voor vastgoed in de praktijk om te zetten.
Haar eerste beroepservaring uitte zich in een job als vastgoedbediende bij een gekend vastgoedkantoor in Noord-Limburg. Goede dossierkennis onderbouwen, diverse bijkomende opleidingen volgen in het uitvoeren van schattingen, inkoop, verkoop, materiaalkennis en huurconflicten in combinatie met een hart voor vastgoed, zorgde ervoor dat Isa haar ambitie alleen maar groter werd.

Met een duidelijk doel voor ogen, startte ze in januari 2022 haar BIV-stage om haar erkenning als Bemiddelend-Vastgoedmakelaar te behalen. Met glans behaalde ze deze erkenning in juli 2023.
Wij kozen, dankzij Isa haar drive, maturiteit en beroepsfierheid ervoor haar aan boord te halen bij Momentum Vastgoed. De match in normen, waarden en gedeeld enthousiasme voor het beroep en de job waren er meteen. Deze goedlachse Lommelse met veel pit, maakt sinds midden 2022 deel uit van onze vastgoed-framily en daar zijn we heel trots op. 

Als sociale, optimistische en vriendelijke dame, stapt Isa met positieve mindset door het leven.
In haar vrije tijd kan je haar al eens terugvinden op restaurant voor een lekker etentje en wordt ze graag omringd door haar grote vriendengroep. 

Isa kent de regio Noord-Limburg inmiddels als haar broekzak. 
Heb je dus vragen of nood aan advies over vastgoed, spring gerust binnen op de Thonissenlaan 18/2 te Hasselt of mail naar [email protected].