TOTAAL GERENOVEERDE EN ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING (A-LABEL) MET 4 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS OP 8A05CA TE STOKROOIE (HASSELT) !

Woning voor € 575.000

Stokrooieweg 55, 3511 Stokrooie
Ref: MV395-1
4 slaapkamers
2 badkamers
158m2 woonopp.
805m2 grondopp.
EPC: 74 kWh/m2
Bouwjaar: 1938

Omschrijving

TOTAAL GERENOVEERDE EN ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING (A-LABEL) MET 4 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS OP 8A05CA TE STOKROOIE (HASSELT) !

Vlakbij het centrum van Stokrooie, vinden we aan de Stookrooieweg 55 deze smaakvolle, instapklare gezinswoning terug. Op efficiënte wijze bereik je van hieruit de opritten naar de snelwegen alsook omliggende gemeenten. Bovendien bereik je Hasselt-centrum via het jagerspad aan het Albert Kanaal ook met de fiets in no-time. Het natuurgebied van de Wijers, en van Domein Bovy bevinden zich bovendien ook vlakbij.

De woning dateert initieel uit 1938 maar werd dit jaar gefinaliseerd in totaalrenovatie. Zo goed als alles (gevelisolatie, crepi, dakpannen, de volledige achterbouw, elektriciteit, waterleidingen, afvoeren, verwarming, ramen en deuren, elektrische rolluiken vooraan en binnenruimten van A-Z in deze woning) werd vernieuwd. De tuin werd volledig omheind, voorzien van een beklinkerd oprittencomplex en een betegeld zonneterras. Aan het energiezuinig karakter van de woning werd ook veel aandacht besteed (denk aan verwarming via lucht/water warmtepomp BULEX en zonnepanelen voor 4.920 Wp) die resulteerde in een E-peil van 74 kWh/m2jaar (A-label) ! Het geheel werd reeds volledig geschilderd. Deze woning werd in een moderne stijl met landelijke toets afgewerkt en ademt op en top gezelligheid uit.

Op de gelijkvloerse verdieping vind je eerst een diepe inkomhal met links een gelijkvloerse slaapkamer / bureel, daarnaast een gelijkvloerse badkamer met XL-inloopdouche (wordt nog inclusief de vraagprijs afgewerkt met meubel zoals de badkamer op verdieping 1), een gastentoilet, toegang naar de kruipkelder en de berging/wasplaats. Daarna betreed je de ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken wordt nog inclusief prijs geplaatst, maar kan eveneens nog aangepast naar wens van de klant). Hetgeen inclusief de prijs werd voorzien is, is een keuken in L-vorm met eiland (lades en zitplaatsen anderzijds) met de volgende inbouwtoestellen: koelkast, inductie-kookvuur met ingebouwde dampkap, combi-microgolfoven, heteluchtoven, wastafel met mengkraan. Bij de downloads van de panddetails op onze website vindt u een voorbeeldschets terug van de bedoelde keuken.

Op de eerste verdieping tref je eerst de nachthal, 2 ruime slaapkamers en de badkamer met dubbele wastafel, XL-inloopdouche en toilet. De nachthal leidt verder via de vaste trap naar de tweede- / zolderverdieping. Deze volledig afgewerkte verdieping biedt plaats aan een knappe master bedroom (4e slaapkamer).

De onderhoudsvriendelijke tuin met betegeld zonneterras werd volledig omheind en parkeergelegenheid (kiezeloprit vooraan en strakke beklinkering naar de garage met sectionaalpoort) voor minstens 3 wagens worden hier gegarandeerd. De tuinberging achter de garage biedt dan weer de nodige extra opslagruimte.

Koppels of gezinnen die een smaakvolle, instapklare en energiezuinige woning zoeken met ideale verbindingsmogelijkheden, zijn hier aan het juiste adres.

Interesse om deze parel zelf te komen bewonderen? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar [email protected].

Opmerking:

Gelijkvloers

Badkamer 1 6,3 m² Vloer: Keramische tegelvloer - Muren en plafond: geschilderd. Betegelde XL- inloopdouche met thermostatische mengkraan, regendouchezuil en glazen wand aanwezig. Badkamermeubel inclusief prijs - dient nog geplaatst te worden: identiek aan het meubel met dubbele wastafel in badkamer 2 op de eerste verdieping) maar kan nog aangepast naar wens van de klant).
Berging 4,5 m² Vloer: keramische tegel - Muren en plafond: geschilderd. Zekeringenkast, omvormer zonnepanelen en warmtepomp (lucht/water) BULEX en aansluiting wasmachine hier aanwezig.
Garage 11,5 m² Beklinkerde, losstaande garage met sectionaalpoort, licht- en stroompunt aanwezig. Tuinberging van 7 m2 (aparte toegang achteraan), ook licht- en stroompunt aanwezig.
Inkomhal 10,3 m² Vloer: keramische tegel - Muren en plafond: geschilderd.
Keuken 1
Kruipkelder 3,8 m² Ruimte met kruipkelder. Meters nutsvoorzieningen hier aanwezig.
Slaapkamer 1 12,3 m² Vloer: keramische tegels - Muren en plafond: geschilderd. Elektrisch rolluik, coax- en UTP- aansluiting aanwezig.
Terras Zonneterras aangelegd met keramische terrastegels.
Wc1 1,2 m² Vloer: keramische tegel - Muren en plafond: geschilderd. Hangend toilet met geberit-systeem, betegelde spatwand en stenen handwasbakje aanwezig.
Woonkamer + open keuken 50 m² Vloer: keramische tegel - Muren en plafond: geschilderd. Maatkeuken: inclusief prijs - dient nog geplaatst te worden (maar kan nog aangepast naar wens van de klant). Keuken in L-vorm met eiland (lades en zitplaatsen anderzijds) met de volgende inbouwtoestellen: koelkast, inductie-kookvuur met ingebouwde dampkap, combi-microgolfoven, heteluchtoven, wastafel met mengkraan. Meerdere coax- en UTP-aansluitingen, slimme, digitale kamerthermostaat en videofoon aanwezig.

Verdieping 1

Badkamer 2 5,2 m² Vloer: Keramische tegelvloer - Muren en plafond: geschilderd. Betegelde XL-inloopdouche met thermostatische mengkraan en douchezuil, hangend toilet met geberit-systeem en betegelde spatwanden, dubbel badkamermeubel met 2 wastafels, mengkranen, spiegelkast alsook handdoekenradiator hier aanwezig.
Nachthal 6 m² Vloer: Parketlaminaat - Muren en plafond: geschilderd.
Slaapkamer 2 12,4 m² Vloer: parketlaminaat - Muren en plafond: geschilderd. Elektrisch rolluik, coax- en UTP- aansluiting aanwezig.
Slaapkamer 3 11,7 m² Vloer: parketlaminaat - Muren en plafond: geschilderd. Coax- en UTP- aansluiting aanwezig.

Verdieping 2

Slaapkamer 4 31,7 m² Vloer: parketlaminaat - Muren en plafond: geschilderd. Coax- en UTP- aansluiting aanwezig.
Bouwvergunning Nee
Wordt geacht vergund te zijn.
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
G-score A
P-score A
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
EPC n° 20240408-0002886614-RES-1
Energieklasse label A
EPC waarde per jaar 74 kWh/jaar
EPC waarde 74 kWh/m²
74
Keukentype Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Elektriciteit
Beschrijving verwarming Verwarming op basis van BULEX warmtepomp (lucht/water) in combinatie met vloerverwarming (beneden) en radiatoren (boven).
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Warmtepomp ja
Schrijnwerk buiten Kunststof
Rolluiken ja
Beschrijving rolluiken Elektrische rolluiken aan voorgevel
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Dubbel hoogrendementsglas
Videofoon ja
Bijkeuken ja
Aansluiting elektriciteit ja
Type elektriciteitsmeter Slimme meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 575.000,00
Registratierechten en erelonen € 21.062,62
Ki € 818,00
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Orientatie tuin ZW
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Aantal douches 2
Aantal garages 1
Aantal parkeerplaatsen 5
Instapklaar ja
Fietsenberging ja
Bebouwing halfopen
Bouwjaar 1938
Renovatiejaar 2024
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Staat Vernieuwd
Grond oppervlakte 805 m²
Woonoppervlakte 158 m²
Aantal verdiepingen 3
Type dak Zadeldak
Kadastraleafdeling 14
Kadastralesectie A
Kadastraleaard Huis
Perceelnummer 271C2P0000
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
Renovatieplicht Nee

Panden in de buurt